Bedrijfsfilm

Branding your company on film

BRANDING YOUR COMPANY

Voor diverse bedrijven en instanties hebben we verschillende promo's en/of bedrijfsfilms gemaakt. Hieronder treft u slechts een impressie van ons portfolio aan.

Samen met u toveren wij het idee wat u in gedachten heeft tot een plan, een plan om uw bedrijf goed naar voren te brengen. Een plan wat aansluit bij het bedrijfsprofiel en de wensen die u heeft.

Bierens Industriële Stofzuigers

Een nieuw jong en dynamisch bedrijf, gericht op de Industrie. Bierens Industriële Stofzuigers. Levering van hoogwaardige industriële stofzuigers die doen waarvoor ze zijn gemaakt. En hiertoe kregen wij de opdracht om ea goed in beeld te brengen.

Toeristendagen Eersel 2018

Net voor de vakantie 2018 kregen we de vraag of we IN de zomervakantie tijdens de Toeristendagen Eersel een film ter promotie van het event konden maken. Uiteraard, daar waar het kan passen we dat in, ook tijdens onze vakantie. Toeristendagen Eersel, elk jaar weer een mooi en gezellig event.

Avond4daagse Eersel 2018

Sinds een aantal jaar weer terug van weggeweest in Eersel, de Avondvierdaagse. Een event waar ruim 700 deelnemers op af komen, Voor de A4d Eersel regelen wij de complete marketing. Denk hierbij ondermeer aan de website en sociale kanalen, maar ook diverse promotie films en elk jaar weer de Aftermovie.

UrbexEersel; Sleeping Fox

Vorig jaar lanceerde we de blog website van UrbexEersel, een groep fotografen die Europa doortrekt om verlaten leegstaande gebouwen te fotograferen. De website is een hit, de statistieken knallen momenteel door het dak. Dit door meerdere SEO's in te bouwen.
In opdracht cq vraag van hen gingen we wederom met hen mee om wat StreetArt te filmen met onze drone.