Beachflags

Give it a BOOST

Luid en duidelijk laten zien wie u bent, waar uw bedrijf is met kwalitatief goede en fashionable beachflags

Het meest voorkomende type beachflag is het type Milano en is verkrijgbaar in drie formaten:

Milano 220: Een vlagmaat van 220 cm. De totale hoogte inclusief mast en voet is 300 cm.
Milano 330: Een vlagmaat van 330 cm. De totale hoogte inclusief mast en voet is 410 cm.
Milano 440: Een vlagmaat van 440 cm. De totale hoogte inclusief mast en voet is 520 cm.

De Beachflag Milano is zowel indoor als outdoor te gebruiken, afhankelijk van de gekozen voet.

Beachflags worden gemaakt van Vlag of Polymesh. Het verschil in beide materialen is het gewicht en de perforatie in Polymesh, hierdoor is het beeld minder goed zichtbaar. Polymesh is lichter dan Vlag en gaat gemiddeld langer mee dan beachflags van standaard vlaggenmateriaal.

Om de levensduur van circa 6 maanden te verlengen, raden wij aan om de beachflags bij windkracht 6 en hoger binnen te halen.

De beachflags zijn makkelijk zelf op te zetten.

De beachflag Verona heeft een haakse top en een rechthoekige vlag. Dit is na de Milano de meest bestelde beachflag. Deze beachflag is verkrijgbaar in drie maten, net als de bijbehorende mast.

Verona 150: Een vlagmaat van 150 cm. De totale hoogte inclusief mast en voet is ca. 240 cm.
Verona 260: Een vlagmaat van 260 cm. De totale hoogte inclusief mast en voet is ca. 350 cm.
Verona 370: Een vlagmaat van 370 cm. De totale hoogte inclusief mast en voet is ca. 460 cm.

Beachflag Verona leent zicht ook uitstekend voor indoor gebruik. Heb je vragen over welke voet hier het beste voor gebruikt kan worden? Neem dan contact met ons op.

Bij de productie van beachflags kan gebruik worden gemaakt van verschillende materiaalsoorten. Het standaard materiaal dat gebruikt wordt voor dit type beachflag draagt de naam Vlag. Dit is een 3-draagsglanspolyester materiaal met een gewicht van 117 gr/m2. Je kunt ook kiezen voor Polymesh. Polymesh gaat gemiddeld langer mee dan Vlag en is lichter qua gewicht. Het materiaal heeft een gewicht van 100 gr/m2. Beide materialen hebben de eigenschap dat ze niet rafelen. De beachflags worden niet omgezoomd geleverd, zodat ze langer meegaan.

Gemiddeld kent een beachflag een levensduur van circa 6 maanden. Dit is afhankelijk van verschillende omstandigheden. Het weer is natuurlijk een belangrijke factor om te bepalen hoe lang een beachflag mee gaat. Daarom is het raadzaam om jouw beachflags bij een hoge windkracht niet te gebruiken. Hierbij moet je uitgaan van windkracht 6 of hoger.

De beachflag Napoli is een mooie beachflag met een aparte vorm. Deze beachflag loopt helemaal rond in de top. Verkrijgbaar in drie maten, net als de bijbehorende mast.

Napoli 200: Een vlagmaat van 204 cm. De totale hoogte inclusief mast en voet is 280 cm.
Napoli 300: Een vlagmaat van 309 cm. De totale hoogte inclusief mast en voet is 390 cm.
Napoli 400: Een vlagmaat van 414 cm. De totale hoogte inclusief mast en voet is 500 cm.

Beachflags zijn ook indoor te gebruiken. Beachflag Napoli leent zich hier uitstekend voor mits je daarbij gebruik maakt van de juiste voet.

Het standaard materiaal voor deze beachflag is het 3-draadsglanspolyester materiaal Vlag of het geperforeerde (kleine ovale gaatjes) materiaal Polymesh gemaakt. Het gewicht van Vlag is 117 gr/m2 en van Polymesh 100gr/m2. Polymesh gaat langer mee dan het standaard vlaggenmateriaal. Beide materialen rafelen niet en worden niet omgezoomd geleverd, omdat de beachflags dan langer meegaan.

Een belangrijke eigenschap van de materialen die wij voor beachflags gebruiken, is dat ze niet rafelen. Beachflags worden immers blootgesteld aan de elementen. Een te hoge windkracht kan de levensduur van jouw beachflag beïnvloeden. Daarom raden wij aan om beachflags binnen te halen boven windkracht 6. Je kunt kiezen uit 2 materiaalsoorten, Vlag en Polymesh. Vlag is het standaard materiaal voor deze beachflag. Polymesh bied je het voordeel dat het gemiddeld langer mee gaat dan standaard vlaggenmateriaal.

De beachflags worden niet omgezoomd geleverd en zijn eenvoudig zelf op te zetten.

De beachflag Bari is een beachflag met een ronde vorm aan de bovenkant. Met een vlagmaat van 190 cm is de totale hoogte inclusief mast en voet ongeveer 275 cm.

Bij een beachflag denkt men natuurlijk eerst aan outdoor gebruik. Het is overigens ook mogelijk om de beachflags in te zetten voor indoor gebruik. Zo zie je beachflags ook weleens verschijnen op indoor evenementen als beurzen. Wil je een beachflag gebruiken voor indoor? Zorg er dan voor dat je een geschikte voet uitkiest.

Voor deze beachflag wordt gebruik gemaakt van het 3-draagsglanspolyester materiaal Vlag. Vlag is het standaardmateriaal, maar er kan ook gekozen worden voor Polymesh, dat lichter is dan Vlag door de perforatie die in dit materiaal is aangebracht. Polymesh is 17 gr/m2 lichter dan Vlag en gaat gemiddeld langer mee dan het standaard 3-draagsglanspolyester materiaal Vlag. Er zijn nog meer mogelijkheden om de levensduur van jouw beachflag te waarborgen. Wij raden je aan om deze beachflag tot windkracht 6 te gebruiken. Windkracht 6 of hoger kan de levensduur van jouw beachflag aanzienlijk negatief beïnvloeden.

Je kunt de beachflags eenvoudig zelf opzetten. De beachflags worden niet omgezoomd geleverd

Onze beachflag Roma is alleen voor indoor doeleinden geschikt. Als je kiest om de vlag met mast te ontvangen, zit daar ook een voetplaatje bij. Hierdoor is dit een ideale vlag om te gebruiken in winkels of op beurzen.

Je kunt kiezen uit 2 materiaalsoorten. 3-draadsglanspolyester materiaal Vlag of geperforeerd Polymesh. Polymesh staat bekend om haar langere levensduur. Beide materialen rafelen niet.

Bij deze beachflag hoort een aparte mast en voetplaatje met bijbehorende transporttas. Dit is als setje apart te bestellen.

De beachflag Genua is een kleine beachflag met een aparte vorm. Deze beachflag is er in één maat, net als de bijbehorende mast. Hierbij kunnen verschillende voeten gekozen worden.

Deze beachflag heeft een vlagmaat van 165 cm, welke kan oplopen tot 250 cm inclusief mast en voet. Dankzij deze hoogte zal jouw beachflag goed opvallen. Een beachflag gaat gemiddeld circa 6 maanden mee. Door jouw beachflag op tijd binnen te halen kan deze levensduur verlengd worden. Is er sprake van windkracht 6 of hoger? Dan adviseren wij je om jouw vlag binnen te halen.

Bij de productie van beachflags kan er gebruik worden gemaakt van 2 soorten materialen. Vlag is het standaard materiaal voor deze beachflag, maar er kan ook gekozen worden voor Polymesh. Polymesh is een lichter materiaal en gaat gemiddeld langer mee dan het standaard materiaal Vlag. Om de levensduur van de beachflags positief te beïnvloeden, worden deze niet omgezoomd geleverd.