Fotografie

Fotografie een specialisme, daarom werken wij met verschillende fotografen

Fotografie is echt een specialisme. Eén beeld zegt meer dan 1000 woorden. Wij werken alleen met gerenommeerde specialisten op gebied van portretfotografie, interieurfotografie, macrofotografie, industrial fotografie en nog meer.
Waarom? De reden is simpel… alleen het beste telt. Alleen het beste, voor onze klanten.

Professionele fotografie

Een beeld zegt meer dan 1000 woorden

Eén beeld zegt meer dan 1000 woorden. Daarom werken wij alleen met gerenommeerde specialisten op gebied van portretfotografie, interieurfotografie en andere vakgebieden hieromtrent. Fotografie is een specialisme, ook in Eersel en omstreken…

Fotografie is persoonlijk, smaakgevoelig. Samen gaan we in gesprek, ontdekken we wat de vraag nu feitelijk is en denken we creatief na over de mogelijkheden. Bovenal zorgen we ervoor dat jouw visie en/of jouw bedrijf duidelijk naar voren komen in het eindresultaat.

In onze optiek is fotografie een specialisme en binnen de fotografie specialiseer je je meestal op een gebied. Interieur, portret, macro, landschap, sport e.d..
Doordat wij werken met gerenommeerde professionele fotografen en garanderen wij de kwaliteit. 

Indrukwekkende fotografie

Trots om mede te delen dat Studio Ruigch / Martijn Walet Photography gecertificeerd offshorefotografie mag uitoefenen.

Het fotograferen van locaties op zee is bijzonder. Het is heel anders dan gewone fotografie. In Nederland zijn er slechts vijf gecertificeerde offshore fotografen. Niet elke bedrijfsfotograaf mag namelijk offshore gaan om aldaar foto’s te maken, daar zijn strikte regels voor. Om offshore fotograaf te worden ben je verplicht om specifieke certificaten te behalen.
Martijn Walet is een van de vijf offshore fotografen in Nederland.

@studioruigch

Toe aan iets indrukwekkends in huis of op kantoor

Met onze textielwanden tover je die lelijke muren direct om tot ware eye-cathers. Per seizoen, per promotie of per actie een ander doek, eindeloos van look veranderen is mogelijk met onze textielframes