Over ons

Strategisch, Creatief, Design, Marketeers en resultaat gericht

Wie onderneemt, in welke vorm dan ook, heeft te maken met marketing en communicatie. En steeds vaker online. Soms ingewikkeld. Vaak tijdrovend. En bijna altijd is het niet jouw core business waar je het liefst je tijd en geld insteekt. Dat begrijpen we. Daarom helpen we je graag je tijd en budget zo effectief mogelijk in te zetten.

Een visie

Kijken naar wat de werkelijke wens is

Als ondernemer wil je meer bezoekers naar je website. Soms is het handig om te laten zien hoe je product precies werkt. Of worstel je met Social Media? Misschien is je website toe aan een nieuw design. Of zoek je een creatieve naam voor je onderneming, product of dienst?. 

Brand Strategie

Met een creatieve sessie halen we jouw ideeën en het dna uit jouw en je bedrijf. Ons uitgangspunt voor een opvallende marketing- en communicatiestrategie.

Web / UX Design

Gebaseerd op User Experience bouwen we via het open source systeem WordPress, jouw website, apps of zelfs software

DTP & Drukwerk

Gebaseerd op je door ons ontworpen nieuwe huisstijl. Maken we de moosite offline drukwerk bestanden en producten. Van de kleine flyer tot levens grote textielwanden voor je interieur.

Social media

Afwezig zijn op de diverse social media kanalen, kan tegenwoordig echt niet meer. Dus deze zetten in nav de brand strategy. Gericht op de speerpunten waar we tot zijn gekomen.

Fotografie

Gaat het nu om portret fotografie of interier fotografie. Voor elk type hebben wij een specialist en dat is niet voor niets. De expertisie ligt daar waar die moet liggen.

Video

Een bedrijfsfilm, een vacature video. Je bedrijf in beeld brengen doe je uiteraard met video. Deze integreren we op al je online media uittingen.

Jouw interieur een BOOST geven.

Doe het met opvallende textielwanden.

De sfeer in je kantoor of woonruimte is alles bepalend, vaak kijk je tegen lelijke muren of witte gipswanden op het kantoor. Met onze textielwanden, tover je die lelijke muren direct tot een ware eye-cather.

Eindeloos van look veranderen is mogelijk met textielframes. Per seizoen, per promotie of per actie een ander doek. Dankzij het slimme opspansysteem verwissel je de peesdoeken in een handomdraai.

Videografie
89%
Maurice Sanders - ShowMI
Studio Ruigch heeft ons perfect vooruit geholpen met een compleet nieuwe website. Een andere manier van kijken gaf ons een moderne, dynamische maar ook een hele slimme website.
Michael Schriks
SB Metaal
Wat we doen

We helpen je je bedrijf naar een hoger level te krijgen en het zo neer te zetten wat het ook daadwerkelijk verdient.

Let's Connect

Ready to get started......