Over ons

Strategisch, Creatief, Design, Marketing en resultaat gericht

Wie onderneemt, in welke vorm dan ook, heeft te maken met marketing en communicatie. Steeds vaker gebeurt dat online. Soms ingewikkeld. Vaak tijdrovend. Bijna altijd is het eindresultaat niet jouw core business, waar je het liefst je tijd en geld insteekt. Dat begrijpen we. Daarom helpen we je graag je tijd en budget zo effectief mogelijk in te zetten.

Een visie

Streven naar perfectie

Als gedreven ondernemer is het van essentieel belang om continu te streven naar het vergroten van het aantal bezoekers op je website. In dit streven kan het uiterst waardevol zijn om potentiële klanten een gedetailleerde blik te gunnen op de werking van jouw product. Soms kan het een uitdaging zijn om effectief gebruik te maken van sociale media, of merk je dat je website toe is aan een verfrissend nieuw ontwerp.

Optimaliseren van je merk & product

Bij ons ben je aan het juiste adres, niet alleen voor het optimaliseren van de zichtbaarheid van je product, maar ook voor het aanpakken van eventuele struikelblokken op het gebied van sociale media. Als je website toe is aan een nieuw design, hebben we de expertise om het een eigentijdse uitstraling te geven die past bij de identiteit van jouw onderneming.

De juiste merknaam & koers

Daarnaast begrijpen we dat het kiezen van een pakkende en creatieve naam voor je onderneming, dienst of product een cruciale stap is in het bouwen van een sterk merk. Ook op dit vlak kunnen we je ondersteunen, met doordachte suggesties die de essentie van jouw bedrijf weerspiegelen.

Creatieve marketeers uit Eersel en Bladel. Wie onderneemt, in welke vorm dan ook, heeft te maken met marketing en communicatie. En steeds vaker online. Kortom, wij zijn hier om jouw onderneming te ondersteunen op verschillende fronten, zodat je niet alleen meer bezoekers aantrekt, maar ook een blijvende indruk achterlaat bij je doelgroep.

Brand Strategie

Met een creatieve sessie halen we jouw ideeën en het DNA uit jou en jouw bedrijf; ons uitgangspunt voor een opvallende marketing- en communicatiestrategie.

Web / UX Design

Gebaseerd op User Experience bouwen we via het open source systeem WordPress, jouw website, apps of zelfs software.

DTP & Drukwerk

Gebaseerd op je door ons ontworpen nieuwe huisstijl maken we de mooiste offline drukwerkbestanden en -producten. Van kleine flyer tot levensgrote textielwanden voor je interieur.

Social media

Afwezig zijn op de diverse social mediakanalen kan tegenwoordig echt niet meer. Aan de hand van de brand strategy zetten we je social media in. Hierin houden we rekening met huisstijl en alle USP's

Fotografie

Gaat het nu om portret- of interieurfotografie, voor elk type fotografie hebben wij een specialist. Dat is niet voor niets. De expertise ligt daar waar die moet liggen en dat zie je aan alles.

Video

Een bedrijfsfilm, vacaturevideo of het vastleggen van het productieproces; je bedrijf in beeld brengen doe je uiteraard met video. Deze integreren we op al je online media uitingen.

Jouw interieur een BOOST geven

Doe het met opvallende textielwanden.

De sfeer in je kantoor of woonruimte is allesbepalend. Vaak kijk je tegen lelijke muren of witte gipswanden op het kantoor. Met onze textielwanden, tover je die lelijke muur direct tot een ware eye-catcher.

Per seizoen, per promotie of per actie een ander doek, eindeloos van look veranderen is mogelijk met textielframes. Dankzij het slimme opspansysteem verwissel je de peesdoeken in een handomdraai.

Videografie
89%
Studio Ruigch heeft ons perfect vooruit geholpen met een compleet nieuwe website. Een andere manier van kijken gaf ons een moderne, dynamische maar ook een hele slimme website.
Michael Schriks - MSC Technologies
Michael Schriks
MSC Technologies
Wat we doen

We helpen je je bedrijf naar een hoger level te krijgen en het zo neer te zetten dat het tot zijn waarde kan komen.

Let's Connect

Ready to get started......