Textielwanden

Eindeloos van look veranderen met onze complete textielwanden

Wissel je textieldoek per seizoen, per mood, per promotie of per actie. Hierdoor ontstaat er elke keer een andere look & feel. En de textieldoeken die bewaar je uiteraard.

Textielwanden maken het sfeerbepalend

De sfeer in je kantoor of woonruimte is alles bepalend, vaak kijk je tegen lelijke muren of witte gipswanden op het kantoor. Met onze textielwanden, tover je die lelijke muren direct tot een ware eye-cather.

Eindeloos van look veranderen is mogelijk met textielframes. Per seizoen, per promotie of per actie een ander doek. Dankzij het slimme opspansysteem verwissel je de peesdoeken in een handomdraai.

De textielwanden zijn altijd custom made, exact op maat gemaakt van jouw wand. Wil je een (aantal) “art” items op kantoor, dan kan dat uiteraard ook. Het leuke is dat ook deze eens in de zoveel tijd makkelijk kunt vervangen voor een ander “art” item.

Geluidsdempend (akoestische werking)

Een ‘hard’ interieur heeft een lange nagalm en wekt irritatie en vermoeidheid op. Met onze textielwanden  zorg je voor een stillere, maar ook voor een gepersonaliseerde omgeving voor jou en je werk- of priveomgeving. Het akoestische materiaal bestaat voor 90% uit de katoenvezels van gerecyclede spijkerbroeken. Door deze lange vezels worden geluidsgolven goed geabsorbeerd.

Een textieldoek (textielwand) heeft al van nature de werking om de akoestiek te dempen, door de combinatie van de stof en de diepte van het frame. Wil je hierin nog een stap verder gaan, dan voegen we een extra akoestische dempingslaag achter je kunstwerk. 

Inspiratie

Geef diepte aan je ruimte

Bij Robiz Hosting hadden ze behoefte aan meer diepte in het kantoor, maar ook direct een bepaalde sfeer. Daar Robiz “fan” is van een bepaalde fotografie (urban fotografie), was de keuze snel gemaakt. Een vervallen theater, waarbij we vanuit het kantoor zo naar het podium kijken.

Uiteraard heeft Robiz nog een aantal andere textieldoeken, zodat we elk kwartaal een totaal andere sfeer kunnen neerzetten.

fotografie textielwand door