Textielwanden

Eindeloos van look veranderen met onze complete textielwanden

Wissel je textieldoek per seizoen, per mood, per promotie of per actie. Je schept hierdoor elke keer een andere look & feel. De textieldoeken kunnen uiteraard bewaard worden voor hergebruik. 

Textielwanden zijn sfeerbepalend

De sfeer in je kantoor of woonruimte is allesbepalend, vaak kijk je tegen lelijke muren of witte gipswanden op kantoor. Met onze textielwanden tover je die lelijke muren direct om tot ware eye-catchers.

Per seizoen, per promotie of per actie een ander doek, eindeloos van look veranderen is mogelijk met textielframes. Dankzij het slimme opspansysteem verwissel je de peesdoeken in een handomdraai.

De textielwanden zijn altijd custom-made, exact op maat gemaakt voor jouw wand. Wil je een (aantal) “art” item(s) op kantoor, dan kan dat uiteraard ook. Het leuke is dat je ook deze eens in de zoveel tijd makkelijk kunt vervangen voor een ander “art” item.

Geluiddempend (akoestische werking)

Een ‘hard’ interieur heeft een lange nagalm en wekt irritatie en vermoeidheid op. Met onze textielwanden zorg je voor een stillere, maar ook voor een persoonlijkere omgeving voor jou en je werk- of priveomgeving. Het akoestische materiaal bestaat voor 90% uit de katoenvezels van gerecyclede spijkerbroeken. Door deze lange vezels worden geluidsgolven goed geabsorbeerd, wat zorgt voor de gewenste akoestische werking.

Een textieldoek (textielwand) heeft al van nature de werking om de akoestiek te dempen, door de combinatie van de stof en de diepte van het frame. Wil je hierin nog een stap verder gaan, dan brengen we een extra akoestische dempingslaag aan achter je kunstwerk. 

Wil je weten hoe je een textielframe monteert? Lees het hier.

Inspiratie

Geef diepte aan je ruimte.

Bij Robiz Hosting hadden ze behoefte aan meer diepte in het kantoor, maar ook misten ze een bepaalde sfeer. Daar Robiz “fan” is van een bepaalde fotografie (urban fotografie), was de keuze snel gemaakt. Een vervallen theater, waarbij we vanuit het kantoor zo naar het podium kijken.

Uiteraard heeft Robiz nog een aantal andere textieldoeken, zodat ze elk kwartaal een totaal andere sfeer kunnen neerzetten.

Fotografie textielwand door:

@studioruigch