Website laten maken in Steensel & Knegsel

Je hebt besloten: het is tijd voor een nieuwe website. Je merkt dat jouw huidige site in Steensel en omgeving niet goed genoeg zichtbaar is. In deze tijd van veel aanbieders die beweren alles te kunnen, kies je voor Studio Ruigch vanwege onze eerlijkheid en transparantie. Wij creëren graag aantrekkelijke en dynamische websites die volledig op maat zijn gemaakt voor jou en jouw bedrijf.

Webdesign in Steensel & Knegsel

Actief en ondernemend in Steelsel en omgeving? Of je nu al een gevestigd bedrijf bent of net begint, als je behoefte hebt aan een nieuwe of verbeterde website, dan staan wij voor je klaar.

Maak een afspraak voor een kop koffie, dan kijken  we samen hoe we jouw bedrijf kunnen laten stralen met een prachtige website.

CS+ een tevreden klant

Betaalbare websites in Steensel en/of Knegsel

Vind betaalbare websites op maat voor eenmanszaken en het MKB, ontworpen om jouw bedrijf lokaal én landelijk in de schijnwerpers te zetten.

Iedere week stellen zowel bestaande als nieuwe klanten ons dezelfde vraag: Wat zijn de kosten voor een website? Het antwoord is niet zo eenduidig. Waarom niet? Omdat elke klant anders is. Bij Studio Ruigch benadrukken we jouw unieke kenmerken. We bieden geen standaardadvies, maar advies dat perfect aansluit bij jouw bedrijf. Elke klant is uniek en heeft specifieke wensen.

Vindbaar zijn in Steensel, Knegsel en verder dan dat.

Wil je meer zichtbaarheid online? Waarom en op welke zoekwoorden wil je gevonden worden? Deze vragen stellen we met een doel. We hebben Ilse, onze SEO-specialist, in huis en je zult snel met haar kennismaken. We willen jouw essentie begrijpen, jouw activiteiten en jouw motivatie daarachter. Op basis hiervan gaan we met je in gesprek om ervoor te zorgen dat je hoog scoort in de zoekmachines.

Passie vraagt om creativiteit

Geen standaardbenadering, maar maatwerk, net zoals jouw bedrijf uniek is. Ook in Steensel. Wij bouwen een website die precies aansluit bij jouw specifieke wensen en eisen, op basis van een op maat gemaakt pakket. Samen volgen we een gestructureerd stappenplan om jouw ideale website te realiseren.

S

Bedenk het onmogelijke

Een op maat gemaakt, onderscheidend marketingverhaal tegen een aantrekkelijke prijs. Geen holle woorden, maar actie met humor, een duidelijke visie en een concreet stappenplan, gerealiseerd door onze specialisten.

R

Stappenplan

01

PvA

Plan van Aanpak

02

WireFrame

Stuctuur neerzetten

03

Design

Visuele stuk

04

Construction

Integratie & Bouw

05

Check

1ste Presentatie

06

Live

Live zetten van de nieuwe website

Erwin Bierens

the Workshop B.V.

Al jaren werken we samen met Studio Ruigch.

De communicatie is erg makkelijk, korte lijntje en snelle reactie. Deze samenwerking loopt naar volle tevredenheid.