Website laten maken in Bergeijk & Luyksgestel

Je bent er achter: het is tijd voor vernieuwing, het is tijd voor een nieuwe website. Want je huidige website wordt in Bergeijk, Terlo, Luyksgestel en omstreken niet goed gevonden. Juist op dat moment wordt het een wirwar, er zijn namelijk veel aanbieders die zogezegd “alles” kunnen. Studio Ruigch houdt van open- en eerlijkheid. We bouwen graag mooie en dynamische websites die volledig aansluiten bij jou en jouw bedrijfsprofiel.

Webdesign in Bergeijk

Bérgààjk

Actief en ondernemend in Bergeijk en omstreken? Heb je een bestaand bedrijf of start je net een bedrijf in Bergeijk? Ben je op zoek naar een nieuwe of vernieuwde website?

Dan nodigen wij je graag eens uit voor een kop koffie op ons kantoor in Bladel. We gaan graag met je in gesprek om te bespreken en te bekijken hoe we jouw bedrijf in een prachtige website naar voren kunnen brengen.

Betaalbare websites in Bergeijk

Betaalbare websites, gericht op Eenmanszaken & MKB om niet alleen lokaal, maar zeker ook landelijk gevonden te worden.

De vraag komt elke week wel naar voren, van zowel klanten als nieuwe klanten; Wat kost een website voor ons? Dat is een vraag die niet zomaar te beantwoorden is. Waarom niet? Omdat niet elke klant hetzelfde is. Vanuit dit standpunt wil Studio Ruigch de nadruk leggen op dat wat jou, jou maakt. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten niet hetzelfde advies krijgen, maar een advies wat bij hun bedrijf past. Elke klant is uniek en elke klant vraagt iets unieks. 

Vindbaar zijn in Bergeijk en omstreken

Wil je gevonden worden? Waarom en waarop wil je gevonden worden? Wat is de reden? We gaan je een hoop vragen stellen, maar dat doen we niet voor niets.


We werken samen met een SEO-specialist, Ilse. Je gaat ze snel ontmoeten. We begrijpen graag wie je bent, wat je bent, wat je doet en waarom je dat doet. Op basis daarvan (en nog veel meer) gaan we met je in gesprek en brengen je hoog in de zoekmachines.

Passie vraagt om creativiteit

Geen standaard werk, maar maatwerk ook in Bergeijk. Zoals ook jouw bedrijf is. Een website die voldoet aan jouw wensen en eisen gegoten in op maat gemaakt pakket. Volgens een stappenplan gaan we samen aan de slag.

S

Bedenk het onmogelijke

Een door specialisten op maat gemaakt onderscheidend goed (online) marketingverhaal tegen een scherpe prijs. Geen geklets, maar gewoon doen met een flinke dosis humor, met een duidelijke visie en concreet stappenplan

R

Stappenplan

01

PvA

Plan van Aanpak

02

WireFrame

Stuctuur neerzetten

03

Design

Visuele stuk

04

Construction

Integratie & Bouw

05

Check

1ste Presentatie

06

Live

Live zetten van de nieuwe website

Ruud van Herk

VHMT B.V.

Samen hard gewerkt om de kern van ons bedrijf te pakken en deze te vertalen naar de nieuwe look and feel, we zijn er ook erg trots op! Bedankt voor de fijne samenwerking en het mooie resultaat.