Website

Websites & webshops gebaseerd op UX design

Je bent er achter: het is tijd voor vernieuwing, het is tijd voor een nieuwe website. Juist op dat moment wordt het een wirwar, er zijn namelijk veel aanbieders die zogezegd “alles” kunnen. Studio Ruigch houdt van open- en eerlijkheid. We bouwen graag mooie dynamische website die volledig aansluit bij jou en jouw bedrijfsprofiel.

Webdesign

Geen standaard werk, maar maatwerk. Zoals jouw bedrijf ook is. Een website die voldoet aan jouw wensen en eisen, gegoten in een op maat gemaakt pakket.

We bouwen middels het open source systeem WordPress op basis van UX design en UI Design.

Bedachtzaam gebouwd EN eenvoudig te bedienen door jouwzelf of medewerkers van je bedrijf. Uiteraard zijn er ook andere opties.

Betaalbaar

Betaalbare websites, gericht op Eenmanszaken & MKB om niet alleen lokaal, maar zeker ook landelijk gevonden te worden.

De vraag komt elke week wel naar voren, van zowel klanten als nieuwe klanten; Wat kost een website voor ons? Dat is een vraag die niet zomaar te beantwoorden is. Waarom niet? Omdat niet elke klant hetzelfde is. Vanuit dit standpunt wil Ruigch de nadruk leggen op dat wat jou, jou maakt. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten niet hetzelfde advies krijgen, maar een advies wat bij hun bedrijf past. Elke klant is uniek en elke klant vraagt iets unieks. 

UX Design

Ondanks dat we er waarschijnlijk niet elk dag mee bezig zijn. Of beter gezegd ….. bewust van zijn, want we zijn er wel degelijk elke dag mee bezig als consument of als ondernemer. Niet bewust maar wel onbewust. En dat onbewust zijn is een hele belangrijke factor.

User Experience (UX), anders gezegd gebruikerservaring. 

Dat doen we zowel in de analoge als digitale wereld. Vrijwel altijd is een product of service ontworpen op basis van drie factoren:

  • ons gedrag ten opzichte van een dienst
  • de manier waarop we informatie zoeken
  • onze beleving


Kortom, een duidelijke structuur bouwen in je website. Net als een boek

Studio Ruigch houdt zich ondermeer bezig met het ontwerpen van een fijne gebruikerservaring door te kijken naar de voorkeuren, behoeften en meningen van de betreffende gebruikers van een product of service.

UI Design

Een website is als een boek (zo leggen we het onze klanten altijd uit), een boek met een duidelijke structuur en met een inhoudsopgave. (UX design)

Maar de eerste visuele indruk van je huisstijl en website zijn van zeer groot belang. Feitelijk proberen we  gebruikers te beïnvloeden. Dat is essentieel, omdat het bepaalt of onze website of app naar hun zin is.

Uiteraard moet deze volledig passend zijn in je huisstijl en complete branding. Hiermee maak je alles 1 geheel.

Stappenplan

01

PvA

Plan van Aanpak

02

WireFrame

Stuctuur neerzetten

03

Design

Visuele stuk

04

Construction

Integratie & Bouw

05

Check

1ste Presentatie

06

Live

Live zetten van de nieuwe website

We helpen je invloed uit te oefenen in de markt

Daar waar jouw expertise ligt

Het gaat erom hoe jij je bedrijf in de markt wil zetten en of dat dan ook de juiste manier is. Doordat we onze brandingspecialist en SEO-specialist inzetten, komen we tot het gewenste resultaat.

Studio Ruigch heeft ons perfect vooruit geholpen met een compleet nieuwe website. Een andere manier van kijken gaf ons een moderne, dymanische maar ook een hele slimme website.
Michael Schriks
CEO - SB Metaal