Leadinfo Partner

Studio Ruigch is een partner van Leadinfo. Dit betekent dat we onze klanten eenvoudig kunnen assisteren bij het aanmelden bij Leadinfo.

Maar wat is Leadinfo precies?

Leadinfo stelt je in staat om je zakelijke websitebezoekers te identificeren. Het is een leadgeneratiesoftware die de zakelijke bezoekers van jouw website herkent en ze overzichtelijk weergeeft op een dashboard. Hierdoor kun je direct in contact komen met de meest waardevolle bezoekers van je website.

Kansen over de hele wereld liggen voor het oprapen en worden gegrepen door ambitieuze en vastberaden winnaars zoals jij.

De leadgeneratiesoftware van leadinfo levert meer en kwalitatief betere leads dan alle andere concurrerende programma’s. Leadinfo biedt de ultieme leadgeneratiesoftware voor winnaars die de kunst van groei begrijpen. Maak jou potentiële klanten inzichtelijk.

Begin met het herkennen van je zakelijke websitebezoekers. Laat je salesfunnel groeien en krijg meer en betere leads dan je concurrentie.

Marketing-, verkoop- en e-commercebeheerders zetten Leadinfo in om hun groei te stimuleren. Leadgeneratiesoftware is tegenwoordig een essentieel onderdeel van de verkoopfunnel en bij het opzetten ervan kan software het verschil maken tussen succes en mislukking. Welke partij levert de meeste leads, met wie kan ik zaken doen en met wie kan ik snel schakelen?

Geïnteresseerd of meer weten over Leadinfo? Neem contact met ons op. We vertellen er je graag meer over en kunnen je zelfs direct aanmelden met een GRATIS proefpakket.