Andere Look & Feel

Andere Look & Feel

De sfeer in je kantoor of woonruimte is allesbepalend, vaak kijk je tegen lelijke muren of witte gipswanden op kantoor. Met onze textielwanden tover je die lelijke muren direct om tot ware eye-catchers.

Wat je smaak ook is

Per seizoen, per promotie of per actie een ander doek, eindeloos van look veranderen is mogelijk met textielframes. Dankzij het slimme opspansysteem verwissel je de peesdoeken in een handomdraai.

Vang je meest dierbare herinneringen en behoud ze voor altijd! Een aluminium frame met uitgerekt doek biedt de ideale oplossing. Dankzij dit stretchframe krijgen jouw herinneringen extra stevigheid. Het textieldoek is stevig bevestigd aan een duurzaam aluminium frame, waardoor het eenvoudig te vervangen is. Geef elk seizoen een andere foto weer op je stretchframe, gebruik ze als onderdeel van promotieacties of verfraai je kantoorruimte! Met een handige montagekit heb je alles wat je nodig hebt om de stretchframes moeiteloos te monteren en op te hangen.

Je eigen kunstwerken aan de muur

Heb jezelf een prachtige foto of kunstwerk gemaakt, zet het op een peesdoek en geniet ervan. Wil je elke maand of elk kwartaal een andere kunstwerk aan je muur hebben hangen, dan kan dat. Je bouwt je eigen kunstwerk gallerie op 😉

Naast een eigen ontwerp kun je dit product ook bestellen met één van de 20.000 designs van Motiflow die wij hebben of wij maken een prachtig design voor je.